Open sollicitatie bij Flik Flak

Op zoek naar een uitdagende job waar je de hele dag bezig kunt zijn met TikTok? Breng jij uren door op dit platform en kun je inmiddels jezelf een expert noemen? Dan zijn wij bij FlikFlak op zoek naar jou!
Flik Flak is op zoek naar enthousiaste en creatieve mensen die mee willen werken aan de groei van het bedrijf en zich willen richten op TikTok jobs.
Ben je geïnteresseerd in een uitdagende en creatieve baan, stuur ons dan je cv en motivatiebrief.

Wat kun jij verwachten van jouw baan bij FLIK FLAK?

Onze TikTok jobs zijn gericht op video content creators en social media professionals die ons willen helpen bij het creëren van de volgende grote TikTok hit. Als je op zoek bent naar een uitdagende en creatieve baan in de wereld van TikTok, dan ben je bij Flik Flak aan het juiste adres. We bieden diverse vacatures in Amsterdam aan voor mensen met passie voor social media en video content creatie. 

open sollicitatie

Als je geïnteresseerd bent in een uitdagende en creatieve baan bij ons dynamische team, dan is dit de kans om je carrière een boost te geven. We bieden een unieke kans voor mensen met passie voor social media en video content creatie om deel te nemen aan de groei van Flik Flak.

NIKS MISSEN?

Meld je aan en ontvang het TikTok trendrapport van Flik Flak!