Ontdek de nieuwste TikTok vacatures bij Flik Flak

Als een van de meest toonaangevende TikTok marketing agencies in Amsterdam, zijn wij bij Flik Flak altijd op zoek naar talentvolle en gepassioneerde individuen om ons team te versterken.

Onze groeiende klantenportefeuille en toenemende aanvragen voor onze diensten betekenen dat wij op zoek zijn naar gedreven professionals om ons te helpen bij het creëren van unieke en effectieve campagnes voor onze klanten.

We are looking for you We are looking for you We are looking for you We are looking for you We are looking for you We are looking for you We are looking for you We are looking for you We are looking for you We are looking for you We are looking for you We are looking for you

TikTok vacatures bij Flik Flak

Wat zoeken wij in kandidaten voor TikTok vacatures?

Bij Flik Flak bieden wij een scala aan TikTok vacatures aan, van creatieve strategen tot social media managers en van content marketeers tot data analisten. Onze vacatures zijn gericht op professionals die zich willen richten op de groeiende TikTok markt en geïnteresseerd zijn in het helpen van merken om hun doelgroep op unieke en effectieve manieren te bereiken.

Bij Flik Flak zoeken wij kandidaten die gedreven zijn om bij te dragen aan onze groeiende klantenportefeuille en die passie hebben voor TikTok marketing. Onze ideale kandidaten zijn zeer creatief, analytisch ingesteld en hebben een sterk gevoel voor trends en ontwikkelingen op social media. Wij zoeken ook professionals met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en een “can-do” mentaliteit.

Waarom zou u solliciteren op een TikTok vacature bij Flik Flak?

Een TikTok vacature bij Flik Flak biedt u de kans om uw vaardigheden en kennis te gebruiken in een snelgroeiend en ambitieus bedrijf. Wij geloven in de kracht van een goed team en investeren daarom in onze medewerkers door middel van opleidingen en trainingen. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten de best mogelijke service te bieden en blijven we voorop lopen in de branche.

Daarnaast bieden wij een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij geloven in een goede werk-privé balans en bieden daarom flexibele werktijden. Bovendien is ons kantoor gevestigd in hartje Amsterdam, op loopafstand van het Vondelpark, een ideale plek om te werken en te netwerken.

Onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Zit jouw functie er niet tussen?

Stuur dan een open sollicitatie.

Zoek jij een uitdaging waarbij creativiteit en strategie hand in hand gaan? Ben jij altijd op zoek naar nieuwe manieren om ideeën tot leven te brengen? Dan hebben wij de perfecte kans voor je! Lees meer

Als Allround Creative bedenk en creëer je de tofste TikTok-content voor onze klanten. Van het maken van scripts tot de productie ervan. Je bent verantwoordelijk voor de (creatieve) uitvoering van de strategieën. Creativiteit staat centraal in deze functie. Bedenk jij straks de nieuwe viral voor GOGO? Het zou zomaar kunnen. Lees meer

Bij Flik Flak zijn we op zoek naar een creatieve project manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het van A tot Z managen van een aantal key accounts/projecten en hun online succes. Dit doe je vanuit je kennis in social media (met name TikTok) en je ervaring om projecten tot in de puntjes te regelen. Lees meer

Schaam jij je stiekem ook wel eens voor je schermtijd op TikTok? Mooi, dat is precies wat wij zoeken. Ben jij daarnaast altijd op de hoogte van alle ins en outs, scroll je elke dag door de For You Page en weet je precies welke trend hot is? Lees meer
Schaam jij je stiekem ook wel eens voor je schermtijd op TikTok, Instagram en Youtube? Mooi, dat is precies wat wij zoeken. Ben jij daarnaast altijd op de hoogte van alle ins en outs, scroll je elke dag door de For You Page en weet je precies welke trend hot is? Lees meer

Waar we voor staan

Flik Flak is de TikTok marketing agency voor merken. Wij helpen merken als GOGO, Mysteryland en Rebelle Amsterdam hun doelgroep te bereiken. Dit doen we door TikTok-content te creëren waar Gen Z van achterover slaat. Vanuit een prachtig kantoor achter het Vondelpark, midden in Amsterdam, werken we elke dag hard om voor onze klanten het verschil te maken. Werken bij Flik Flak betekent werken in een snelgroeiende organisatie.

We zijn een creatieve startup, altijd bezig met het maximaal haalbare. Voor onszelf, ons team en onze klanten. Dit doen we in een hecht en divers team, maar allemaal met dezelfde mindset: toffe dingen maken, samenwerken, resultaat boeken, groeien en lol maken. Buiten werk sporten we samen (padel is ons ding) en doen we leuke dingen samen (ook zo gek op festivals?).  

Onze waarden

Hoe we denken en wat we ons bindt als team, vind je terug in onze kernwaarden.

We perform

Altijd gericht op betere resultaten voor onze klanten. Snel en zorgvuldig.

#1

We have fun

We zijn een team. Samen bereiken we en vieren onze we doelen.

#2

We talk straight

We communiceren direct en met respect. Feedback geven en ontvangen doen we continu.

#3

We grow

Als team. Als mens. Als marketeers.

#4

We move fast. WE fix things

We zijn daadkrachtig en houden van korte lijntjes. Zo krijgen we sneller dingen gedaan.

#5

We take ownership

Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid. We zorgen zelf voor een oplossing.

#6

WE WORK HARD, WE PLAY HARD​

We vragen en verwachten veel van je, maar geven daar ook veel voor terug.​

#7

Extra's bovenop je salaris

Onze bedrijfscultuur vormt de basis voor ons succes. Daarom hechten wij veel waarde aan iedereen die bij ons werkt en zetten wij als werkgever graag een paar stappen extra. De secundaire arbeidsvoorwaarden van Flik Flak zijn met veel zorg samengesteld.

Ons salarishuis is transparant. Zo weet je wat jij en je collega’s verdienen. En wat je perspectief is bij ons.

Alle fulltimers krijgen van ons een Macbook te leen. Daarnaast krijgt iedereen een goed widescreen beeldscherm, toetsenbord, muis en een eigen werkplek.

Wij vinden het belangrijk dat je denkt aan je toekomst. Daarom doen wij 3% bovenop je bruto salaris om opzij te zetten voor je pensioen.

Neem vakantie als je daar behoefte aan hebt.

Jaarlijks verzamelen we extra vitamine D door tijdelijk te werken vanuit een zonovergoten land (Bali, Bonaire, Mexico – what’s next?).

Sporten is goed voor je. Wij betalen je OneFit-abonnement.

Via Boest.nl regelen we zeer regelmatig kaartjes en gastenlijstplekken voor festivals, sportevenementen, food festivals, borrels of clubavonden.

De kosten voor je telefoonabonnement worden door ons vergoed (de kosten voor je telefoon en de aflossing daarvan zijn voor eigen rekening).

2 x per week verzorgen we een warme lunch. De rest van de week zorgen we ervoor dat er voldoende boodschappen in huis zijn.