TIKTOK CONTENT AGENCY

TikTok is een platform dat de social media wereld op zijn kop zet. Alles is anders dan op andere social media platforms. Gen Z bereik je niet met “traditionele” media. Deze doelgroep zit nauwelijks op Facebook en wat werkt op Instagram werkt niet op TikTok. Het is een nieuw platform en daar hoort andere, op maat gemaakte content bij.

Bij TikTok Content Agency creëren wij content die perfect aansluit bij de wensen en doelstellingen van jouw merk. Wij zorgen ervoor dat de content optimaal inspeelt op het TikTok-algoritme. Wij werken vanuit een social first strategie: content die niet alleen bereik genereert door middel van paid advertising, maar ook organisch resultaat boekt. Want daar ligt de kracht van TikTok.

Met onze expertise als TikTok Content Agency kunnen wij uw merk op een unieke manier naar voren laten komen op het platform. Door onze kennis van de doelgroep en het algoritme zorgen we ervoor dat uw merk opvalt en zich onderscheidt van de rest. Zo kunt u uw doelstellingen optimaal behalen op TikTok.

HOE ONS TIKTOK CONTENT AGENCY WERKT

Op basis van concurrentie- en trendanalyses en doelgroeponderzoek, wordt een content creatie strategie voor TikTok gepresenteerd. Het volgen van een goede strategie voor het creëren van inhoud is essentieel voor het bereiken van resultaten.

Wanneer de strategie is goedgekeurd, gaan we aan de slag met het schrijven van de scripts en werken we de formats van de verschillende TikToks uit. Vervolgens wordt er een shoot-dag gepland en schieten we alle content. Deze worden geëdit en ter controle naar de klant gestuurd voor eventuele feedback en revisies. Niks gaat online voordat wij daar akkoord op hebben.  

Op deze manier kunnen wij TikTok content creatie compleet uit handen nemen. De strategie (inclusief timing van posten, frequentie en planning), het onderzoek, het schrijven van scripts, de productie en het editten. Zelfs het adverteren van de content. Van A tot Z zijn we jouw TikTok partner in crime. 

WAAROM TIKTOK CREATIE?

Met meer dan 5 miljoen actieve users in Nederland, waarvan 70% in de leeftijd 18-35 jaar is TikTok hét platform om Gen Z te bereiken. 

Waar het organisch bereik van socialmediakanalen als Facebook en Instagram blijft dalen (met uitzondering van bijv. Instagram Reels), is dit bij TikTok precies het tegenovergestelde. Wil je snel bouwen aan een (online) community, meer engagement of organisch bereik genereren onder jouw doelgroep, dan is TikTok de sleutel naar succes.

Dankzij de expertise van een TikTok Content Agency kun je deze kansen op TikTok optimaal benutten. Wij helpen u een strategie te ontwikkelen die past bij uw doelstellingen en de unieke kenmerken van het platform. Zo kun je op een efficiënte en effectieve manier Generatie Z bereiken en je doelen bereiken op TikTok.  

Als we praten over TikTok is dit hét moment om in te stappen en zo je concurrentie voor te blijven. Doordat het platform nog echt gezien wordt als een makers platform, met beperkt aantal adverteerders, blijven gebruikers langer (en aandachtig) op het platform om hun favoriete content te bekijken. Dit geldt niet alleen voor organische content, maar ook voor advertising.

Onze specialist

Om toffe content te maken, heb je creatievelingen nodig. 
We laten een van onze creators aan het woord.

“Het leuke aan TikTok is dat het een short-content platform is. Waarbij je als merk echt op een authentieke en laagdrempelige manier kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat. Zonder dat je daar grote producties voor nodig hebt.

Juist omdat de content zo snel gaat is het voor mij als creator leuk om verschillende content te bedenken en te creëren, die vervolgens door For You Page de kans krijgt om serieus impact te maken.”

Quinty van Dijk
Creative Strategist

Content creation cases

Stel je vraag aan onze TikTok experts