TikTok Bureau

Flik Flak is de TikTok bureau voor merken. Wij helpen merken als GOGO, Mysteryland en Rebelle Amsterdam Gen Z te bereiken. Dit doen we door content te creëren waar je doelgroep van achterover slaat. Aan het Vondelpark in Amsterdam werken we met 45 online creatievelingen aan de creatie, strategie en campagnes op het snelstgroeiende social media platform wereldwijd.

Als TikTok bureau zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van TikTok marketing. Onze campagnes zijn altijd gebaseerd op data en onze creatieve team is altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren. Met onze jarenlange ervaring als TikTok bureau, en onze expertise als TikTok bureau kunnen wij merken helpen om hun doelgroep op een unieke en effectieve manier te bereiken.

Onze teamleden zijn specialisten in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in social media marketing, waaronder TikTok. Onze TikTok specialisten zijn experts in het creëren van unieke en effectieve content, het opzetten van effectieve campagnes en het analyseren van data om onze methoden te optimaliseren. Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en succesvolle TikTok bureau en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

WAARVOOR WIJ STAAN ALS TIKTOK BUREAU

TikTok is de social media wereld op zijn kop. Alles is anders. Gen Z bereik je niet met “traditionele” online marketing. Deze doelgroep zit niet of nauwelijks op Facebook. En wat werkt op Instagram, werkt niet op TikTok. Wij begrijpen deze wereld en helpen merken grip te krijgen op het snelst groeiende social media platform ter wereld. Ons team ademt TikTok en weet als geen ander online marketingdoelstellingen te vertalen naar een TikTok-strategie.

Alles wat we doen, doen we zonder de doelstelling van de klant uit het oog te verliezen. Van doelgroeponderzoek, het uitschrijven van een TikTok-strategie en de content creatie tot de advertising. Flik Flak is TikTok Marketing Partner en heeft alle nodige specialisten in huis om van jouw merk een succesverhaal te maken op TikTok.

Onze waarden

Onze waarden zijn de basis van onze werkwijze als TikTok specialist. We geloven dat eerlijkheid, transparantie en respect de fundamenten zijn voor een succesvolle samenwerking met onze klanten. We geloven ook dat creativiteit en innovatie de sleutel zijn voor het slagen op een platform zoals TikTok. Ons team bestaat uit ervaren en getalenteerde TikTok specialisten die constant op zoek zijn naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Onze passie voor het platform en onze ervaring als TikTok specialist maken ons uniek in ons vakgebied. We blijven onszelf bijscholen en op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van TikTok marketing. Door onze kennis en vaardigheden te combineren met onze waarden, zijn we in staat om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We zijn trots op onze reputatie als een toonaangevend TikTok bureau en zetten ons altijd in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

We perform

Altijd gericht op betere resultaten voor onze klanten. Snel en zorgvuldig.

#1

We have fun

We zijn een team. Samen bereiken we en vieren we onze doelen.

#2

We talk straight

We communiceren direct en met respect. Feedback geven en ontvangen doen we continu.

#3

We grow

Als team. Als mens. Als marketeers.

#4

We move fast. WE fix things

We zijn daadkrachtig en houden van korte lijntjes. Zo krijgen we sneller dingen gedaan.

#5

We take ownership

Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid. We zorgen zelf voor een oplossing.

#6

WE WORK HARD, WE PLAY HARD​

We vragen en verwachten veel van je, maar geven daar ook veel voor terug.​

#7

In cijfers

Want cijfers zeggen (vaak) meer dan duizend woorden…

2022

Oprichtingsjaar

45

Creatieven

200+

TikToks

50+

Campagnes live

21

Blije klanten

3000+

Uur door TikTok gescrold

Stel je vraag aan onze TikTok experts