BLOG:

TikTok Influencer Marketing: FlikFlak’s Game-Changing Playbook

Hey daar! Wij zijn FlikFlak, dé TikTok marketing goeroes van Nederland, en we zitten bovenop wat de nieuwe generatie cool vindt. Met ons team van 45 creatieve genieën en (online) marketing wizards in ons hippe kantoor aan het Vondelpark in Amsterdam, zetten we merken zoals Mysteryland, GOGO en Instabox op de kaart. We maken niet alleen TikTok-first content, we ademen het!

Rebelle Amsterdam Case: Ons Trots

Kijk, we weten dat cijfers saai kunnen klinken, maar geloof ons, ze zijn goud waard. Neem onze case met Rebelle Amsterdam in 2022. Hier hebben we de kracht van TikTok in fashion marketing keihard bewezen. We startten met een knaller: een nulmeting, uitgebreid doelgroeponderzoek, en een concurrentieanalyse. Zo weten we precies waar we staan en waar we heen moeten. En wat een resultaten! Een follow rate van 7.17%, een traffic CPM van maar €1.29, en 50K impressies. Dat noemen wij nou impact maken!

Lees hier de volledige case

Influencer Marketing: Ons Speelveld

Influencer marketing op TikTok is ons speelveld, en we spelen om te winnen. We snappen als geen ander welke influencers trending zijn en hoe we deze toppers het beste kunnen inzetten voor jouw merk. Onze geheime wapens? Een netwerk van top-influencers en agencies, geselecteerd op relevantie en authenticiteit. Zo matchen we de perfecte influencers met jouw merk en doelgroep.

Strategie, Creatie, Beheer: Wij Doen Het Allemaal

Ons team van TikTok-specialisten is er klaar voor om samen met jou een killer strategie en creatieve concepten uit de grond te stampen. We snappen TikTok door en door en weten precies hoe we jouw merk op een natuurlijke, boeiende manier kunnen presenteren. Maar daar blijft het niet bij! Ons team van content creators maakt de meest opvallende, authentieke en boeiende TikTok-video’s die jouw merk laten schitteren. En weet je wat? Wij nemen ook nog eens al het campagnebeheer op ons – van planning tot optimalisatie.

FlikFlak: Jouw TikTok Superhero

TikTok verandert constant, en wij veranderen mee. Ons doel? Jouw merk laten stralen op TikTok. Met onze resultaatgerichte aanpak, flexibele prijsstructuur en een team dat TikTok ademt, zijn wij de partner die je nodig hebt. Wij zetten ons in voor meetbaar succes, elke keer weer.

Kortom, wij zijn FlikFlak: jong, pro-actief, en klaar om jouw merk naar de TikTok-top te tillen. Dus, klaar om Gen Z te veroveren met de beste in het vak? Let’s make some noise op TikTok!

TikTok biedt unieke functies zoals filters, muziek en AR-effecten waarmee je je video’s kunt opleuken en laten opvallen. Probeer verschillende filters en muziek uit en kijk welke het beste bij jouw merk past.

TikTok is een visueel platform, maar ook muziek speelt een belangrijke rol. Door een leuke muziektrack aan je video toe te voegen, kun je je video opvallender maken en je doelgroep aantrekken.

Ben jij ook zo laaiend enthousiast over deze nieuwe dienst van TikTok? En Benieuwd hoe een TikTok webshop jouw merk of organisatie kan helpen met shopper advertising?

Stel je vraag aan onze TikTok experts

NIKS MISSEN?

Meld je aan en ontvang het TikTok trendrapport van Flik Flak!