GOgo x flikflak

Client

GOGO jongerenreis

Datum

2021 – Nu

Dienst

Strategie, creatie, advertising en marketing

In samenwerking met GOGO, dé reisorganisatie voor party animals, en een fantastisch team van TikTok-influencers, hebben we in de zomer van 2022 de ultieme jongerenreis beleefd en vastgelegd. Deze onvergetelijke samenwerking onder de Spaanse zon bood ons de kans om de volgers van GOGO een kijkje te laten nemen in een échte jongerenreis. En zoals het hoort bij jongerenreizen, kunnen we natuurlijk maar een klein deel van de beelden laten zien! 😉

GOGO kwam bij ons met de vraag om meer jongeren kennis te laten maken met hun jongerenreizen. Hoe kun je dat beter doen dan met creators die populair zijn bij deze doelgroep? En daarom namen we 7 creators mee naar het party-eiland onder de party-eilanden; Mallorca!

Aanpak & Resultaten:

We hebben een ‘GOGO-crew’ gevormd door creators te selecteren die matchen met GOGO en hun meegenomen naar de leukste activiteiten om non stop video’s te maken. Hiermee hebben we een groep van ca. 7 influencers – in alle soorten en maten – weten te binden aan het merk GOGO met een gezamenlijk bereik van ca. 2 miljoen volgers.

Meer interessante cases

Stel je vraag aan onze TikTok experts