2,7 miljoen organische views op TikTok voor GOGO

Client

GOGO

Date

Oktober 2022 – Heden

Services

Strategie, creatie, influencer management, advertising en marketing

GOGO heeft jarenlang succesvol jonge reizigers aangetrokken met hun zonnige Europese bestemmingen. Toch kwamen ze voor de uitdaging te staan om de nieuwe generatie, die zich over diverse sociale media platforms heeft verspreid en dagelijks gebombardeerd wordt met informatie, te bereiken. Hier bij Flik Flak, zagen we een unieke kans om TikTok en influencer marketing te combineren, met als doel deze actieve doelgroep effectief aan te spreken. Onze benadering is simpel: we creëren verbluffende content die de aandacht trekt en behoudt, ondersteund door doordachte strategieën. Vanuit ons kantoor aan het Vondelpark in Amsterdam werken we eraan om merken zoals GOGO direct in verbinding te stellen met Generatie Z, via het snelst groeiende social media platform ter wereld.

Een aanpak op maat

Onze tactiek bij Flik Flak is duidelijk: we duiken diep in elk project met een mix van passie en vernieuwende marketingtactieken. Voor GOGO trokken we alles uit de kast en smeedden een influencer marketing strategie die perfect bij hun merk paste.

We zetten onze speurtocht naar influencers voort met de juiste vibe die GOGO’s levendige sfeer weerspiegelt. Alle onderhandelingen over prijzen en contracten? Die handelen wij af. Zo kan GOGO zich richten op hun kracht: het verzorgen van memorabele reisavonturen.

De Flik Flak Influencer expeditie: een week in Mallorca

Het hoogtepunt van onze campagne was een week lang avontuur in Mallorca met een zorgvuldig geselecteerde groep influencers. Van zonovergoten strandfeesten tot spannende dagtrips, alles werd vastgelegd om authentieke content te genereren. Deze content werd enthousiast door de influencers gedeeld, waardoor GOGO op een vernieuwende manier in de spotlight stond.

Waarom kiezen voor influencers?

In een wereld waar jongeren steeds kritischer staan tegenover traditionele reclame, biedt influencer marketing een authentiek en effectief alternatief. Door echte verbindingen te leggen met hun volgers, brengen influencers een merk op een organische en geloofwaardige manier onder de aandacht. Deze strategie is niet enkel trendy, maar ook een essentiële zet voor merken die zich willen verbinden met een jong en kritisch publiek.

Groeien met GOGO:
de resultaten spreken

De cijfers liegen er niet om. Onze campagne resulteerde in een groei van meer dan 5.000 TikTok-volgers in slechts drie maanden, met 2.7 miljoen views waarvan 72% organisch, naast succesvolle samenwerkingen met diverse influencers. Een bewijs dat onze aanpak voor GOGO een doorslaand succes was.

Transformeer je merk
met Flik Flak

Wil je jouw merk ook naar een hoger niveau tillen in het digitale tijdperk? Flik Flak, dé TikTok marketing agency, specialiseert zich in het bereiken van Gen Z voor merken als GOGO, Xenos en Wehkamp door middel van adembenemende content die écht impact maakt. Vanuit ons kantoor aan het Vondelpark in Amsterdam, zet ons team van 45 digitale creatievelingen zich in om jouw strategieën tot leven te brengen op het meest dynamische social media platform van dit moment. Wij begrijpen de unieke uitdagingen van marketing op TikTok en transformeren deze in kansen, of je nu een jongere doelgroep wilt aanspreken of een niche markt wilt veroveren. Laat ons je helpen om de potentieel ongrijpbare wereld van Gen Z te navigeren met een op maat gemaakte TikTok-strategie die jouw merk laat schitteren. Neem contact met ons op en ontdek samen met Flik Flak hoe we jouw merk kunnen laten groeien op TikTok.

Resultaten

1.400.000

mensen bereikt

7

creators gemanaged

+40

Short-form video’s gecreëerd

Review

In juli 2023 zijn we gestart met Flik Flak, waarna zij een mooie, effectieve strategie voor ons hebben ontwikkeld. De werknemers van Flik Flak kennen veel creativiteit en denken graag met ons mee binnen ons vakgebied. De samenwerking tussen de creatieve en de docenten is uniek. Zo maken wij gebruik van de creatieve ideeën en kunnen onze docenten vakinhoudelijk beoordelen hoe we de video kunnen maken.

Lieke Merkens:
Projectmanager Lessen van

Meer interessante cases

Stel je vraag aan onze TikTok experts

NIKS MISSEN?

Meld je aan en ontvang het TikTok trendrapport van Flik Flak!